دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تعلیق یک نماینده دیگر پارلمان اروپا به اتهام فساد

حزب دموکرات ایتالیا روز گذشته یک عضو فراکسیون S&D پارلمان اتحادیه اروپا را در ارتباط با پرونده رسوایی اخیر در این نهاد مهم اروپایی تعلیق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، حزب دموکرات (PD)، قوی‌ترین نیروی اپوزیسیون ایتالیا، روز جمعه "آندره آ کوزولینو"، عضو فراکسیون S&D پارلمان اتحادیه اروپا را در ارتباط با پرونده رسوایی اخیر به حالت تعلیق درآورد.

 

این نماینده قرار است تا زمانی که تحقیقات در حال انجام در مورد رسوایی فساد موسوم به "دروازه قطر" تکمیل شود از تمام ارگان های حزبی که در گروه خود به آنها تعلق داشت حذف شود. کوزولینو یکی از عناصر اصلی رسوایی است که چندین روز بروکسل را تکان داده است.

 

حزب دموکرات(PD) در بیانیه ای اعلام کرد که این اقدام با هدف محافظت از شهرت حزب دموکرات و اجازه دادن به آقای کوزولینو، که قبلاً خود را از فراکسیون S&D در پارلمان اروپا اخراج کرده است تا از مواضع خود تا حد امکان دفاع کند.

 

فرانچسکو جورجی، دستیار کوزولینو، به دادستان های بلژیکی اعتراف کرده است که در تلاش های مراکش و قطر برای رشوه دادن و مداخله در امور اتحادیه اروپا دست داشته است. جورجی شریک اوا کایلی، معاون سابق پارلمان اروپا است که پس از دستگیری هفته گذشته در بلژیک در ارتباط با این پرونده، برکنار شد.

 

بر اساس گزارش ها، اظهارات جورجی به معنای دست داشتن سایر نمایندگان مجلس در این رسوایی است. دو ایتالیایی دیگر در ارتباط با این پرونده متهم شده اند که آنتونیو پانزری، نماینده سابق پارلمان اروپا و نیکولو فیگا-تالامانکا، دبیر کل سازمان غیردولتی بدون صلح بدون عدالت هستند.

 

پانزری عضو 67 ساله حزب چپ آرتیکولو 1 و هیئت مدیره اتحاد سوسیالیست ها و دموکرات ها (S&D)، قدیمی ترین گروه پارلمانی اروپا است. وی سه دوره از سال 2004 تا 2019 عضو پارلمان اروپا بود و ریاست کمیته فرعی حقوق بشر را بر عهده داشت. در مجموع یک میلیون و 500 هزار یورو پول نقد در آپارتمان های کایلی و پانزری و در یک چمدان متعلق به پدر کایلی کشف و ضبط شد.

 

در پی افشای رسوایی در پارلمان اروپا مرتبط با کشور قطر این نهاد اروپایی تا اطلاع ثانوی همه فعالیت‌های کاری با این کشور عربی را به حال تعلیق درآورد.

 

علاوه بر این، قرار است در آینده کارکنان و پول بیشتری برای نظارت بهتر بر ثبت لابی ها در اتحادیه اروپا در دسترس قرار گیرد. بر اساس یک پیش نویس، قوانین شفافیت اکنون باید برای کشورهای غیر اتحادیه اروپا نیز اعمال شود. کمیته اخلاق نیز باید تشکیل شود. تغییرات دیگری همچنان امکان پذیر است.

 

این روزها پرونده فساد مالی در پارلمان اروپا به تیتر اول بسیاری رسانه های اروپایی تبدیل شده است.

 

بازرسان این پرونده، معاون رئیس پارلمان اروپا را به رشوه و فساد، پولشویی و تلاش برای نفوذ بر تصمیمات سیاسی از طرف امارت قطر متهم می‌کنند. این ظن وجود دارد که این کشور با مبالغ قابل توجهی پول و هدایا سعی داشته بر تصمیمات پارلمان اتحادیه اروپا تأثیر بگذارد.

 

روز جمعه گذشته 16 بازرسی و پنج بازداشت - از جمله علیه اوا کایلی - انجام شد. گفته می شود که بازرسان کیسه های پول نقد را در آپارتمان این سیاستمدار ارشد در بروکسل پیدا کردند.

 

بسیاری از نمایندگان پارلمان اروپا همچنین نگران گسترش این رسوایی در روزهای آینده هستند. پارلمان اروپا روز سه شنبه اعلام کرد که اوا کایلی را از سمتش عزل کرده است./ تسنیم

ارسال نظر